Återbetalningspolicy

Vi tillämpar 30-dagars returrätt, vilket innebär att du har 30 dagar på dig efter att du mottagit din vara/varor att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur, så måste varan vara i samma skick som när du fick den, oanvänd, med eventuella taggar, och i sin originalförpackning. Du behöver också kvitto eller annat köpebevis.

För att starta en retur, kontakta oss på contact@coquettish.se. Om din retur blir accepterad så kommer vi skicka en returfraktsedel till dig, tillsammans med instruktioner för hur och var du ska skicka paketet. Produkter som skickas till oss utan att köparen först begär en retur kommer ej accepteras.

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor om returer på contact@coquettish.se.


Fraktskador
När du får din order, vänligen inspektera produkterna och kontakta oss omedelbart om varan är skadad, defekt eller om du fått fel vara, så vi kan utvärdera frågan och rätta till eventuella problem.


Återköp
Vi kommer kontakta er när vi har mottagit och inspekterat er retur och meddela om återbetalning är möjlig. Om återbetalning är godkänd, kommer du få en automatisk återbetalning via din ursprungliga betalmetod. Vänligen kom ihåg att det kan ta en kortare tid för er bank eller kreditkortsföretag att hantera och genomföra återbetalningen.