Fraktpolicy

Vi på Coquettish gillar att göra frakt enkelt! Därför har vi fast pris på frakt och för att göra saker och ting än lättare så har vi gratis frakt för köp över 999SEK / 99 Euros!

Alla ordrar hanteras inom 2 arbetsdagar efter köp. Du kommer få en notifikation när din order har skickats, antingen som ett email till din inbox eller som ett SMS, beroende på valen du gör i kassan.

Fraktkostnader & leveranstider

Vi skickar till Sverige, de Nordiska länderna och EU (inklusive Storbritannien). Fraktkostnader för din order beräknas och visas i kassan och våra fasta kostnader till olika länder och regioner är som följer. Ordrar över 999 SEK / 99 Euro har gratis frakt!

Fraktmetod - PostNord Fast fraktkostnad Leveranstid
Sverige 69SEK 2-3 arbetsdagar
Norge och Island 149SEK 2-3 arbetsdagar
EU (och Storbritannien) 149SEK 2-5 arbetsdagar

 

Spåra din order

Efter att din order skeppats, så kommer du få en bekräftelse och trackingnummer skickat till dig.

Notera: Om trackingstatusen menar att ditt paket levererats men så inte skett, måste vi informeras inom 30 dagar från datum då varan skickades från vårt lager.

Ändringar & Återköp

Om du skulle vilja ändra din order, kontakta oss på contact@coquettish.se. Vissa ändringar kan göras, så länge din order inte skickats från vårt lager. Vi kan hantera återköp, så länge din order inte skickats från vårt lager.

Skatt &Tull

Ordar som skickas utanför Sverige kan utsättas för tullhantering i mottagarlandet. Vänligen undersök vilka lokala tullregler som gäller för ditt land. Coquettish är inte ansvarigt för skatt/tull eller andra kostnader om sådana uppstår. Inte heller är Coquettish ansvarigt för eventuella fraktförseningar beroende på tullhantering.